Disclaimer AGN

De informatieverstrekking op deze site is niet bedoeld als vervanging van een medische diagnose en de lezer wordt dan ook nadrukkelijk geadviseerd zijn of haar (Ayurvedische) arts en/of diëtist te raadplegen voor specifieke informatie met betrekking tot zijn of haar persoonlijke gezondheidssituatie.

De samenstelling van deze site is naar eer en geweten met de grootst mogelijke zorg uitgevoerd. Voor informatie die desondanks toch blijkt onvolledig of niet correct is te zijn opgenomen, aanvaard het Ayurvedisch Gezondheidscentrum Nederland, de auteurs, medewerkers, redactie en betrokkenen dan ook geen enkele aansprakelijkheid. Voor eventuele verbeteringen van de opgenomen gegevens houden wij ons uiteraard gaarne aanbevolen.

Het Ayurvedisch Gezondheidscentrum Nederland, de auteurs, medewerkers, redactie en betrokkenen aanvaarden ook geen enkele aansprakelijkheid voor informatie op externe sites waarnaar wordt verwezen.

De producten op deze site worden geleverd door AGN. De producten op deze site zijn geen geneesmiddelen, maar gezondheidsproducten. De teksten op deze website voldoen aan de criteria van de Keuringsraad KOAG/KAG, een instantie die is belast met het toezicht op de openlijke aanprijzing van gezondheidsproducten en geneesmiddelen.

AGN neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor het op een verkeerde manier gebruiken van de middelen. Raadpleeg bij aanhoudende en/of ernstige klachten altijd uw (Ayurvedische) arts. Lees voor gebruik altijd de informatie op het etiket.

Zie voor de algemene voorwaarden “Bestel- en Leveringsvoorwaarden” verder op de site.

 
 

Translate

Winkelmand

Ayurveda Kliniek AGN
Thijssestraat 16
2521 ZL Den Haag
Nederland
Tel.: +31 (0)70 319 2546
info@agn-ayurveda.com
www.agn-ayurveda.com