Zuivere Shilajeet

 88,50

Zuivere Shilajeet

Ingrediënten:

Deze zuivere Shilajeet is op de traditionele manier gewonnen van Shilajeet rotsen en gebruik te maken van de zon. Dit proces duurt tussen de 90 tot 120 dagen. Deze zuivere Shilajeet bevat meer dan 90 mineralen en sporenelementen waaronder Fulvinezuur, Magnesium, Koper, Zink etc,.

Bevat geen:

Tarwe, gluten, soja, zuivel, ei, vis/schelpdieren, pinda’s of noten. Geen conserveringsmiddelen, kunstmatige smaakstoffen of synthetische kleuren.

Dosering en gebruik:

0,5 tot 1 gram per dag in glas warme melk (voor een periode van 3 tot 4 maanden)

Inhoud:

50 gram (vegetarisch/vegan).

  • Dit Ayurvedische product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden.
  • Heilzame voeding passende bij uw constitutie en een gezonde levensstijl zijn erg belangrijk.
  • Een Ayurvedisch voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
  • Buiten bereik van jonge kinderen houden. 
  • Raadpleeg voor gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
  • Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Amrit Prash< | Immuunsysteem & Weerstand

Amrit prash is een traditionele Ayurvedische vruchtenpasta, gemaakt op basis van amalaki-vruchten, honing en ghee. Amrit prash (eigen recept Chyavanprash van AGN) is een rijke bron van anti-oxidanten en een bekend middel in de Ayurveda ter verhoging van de immuniteit en verbetering van de algehele lichamelijke functies. In tegenstelling met de meeste vormen van Chyawanprash (die tegenwoordig vaak bestaan uit 50% suiker) is onze Amrita prash bereid met onverhitte honing. Amrit prash heeft verjongende eigenschappen, voedt en versterkt het lichaam en geeft energie en vitaliteit. Deze tridosha-formule stimuleert de spijsvertering zonder pitta te verhogen en heeft een balancerend effect op vata en kapha. Amrit prash helpt het lichaam weerstand te bieden tegen de effecten van een stressvolle leefstijl. De energieverhogende ingrediënten versterken het immuunsysteem en ondersteunen gezondheid en welzijn het hele jaar door.

Extra informatie

Gewicht 500 g