Gokshura Churna (BIO)

 14,00

Description

Nieren & Urinewegen (Gokshura Churna)

Gokshura Churna | De naam Gokshurabetekent “hoef van een koe” een paar van deze zaadjes heeft precies deze vorm. Dit kruid wordt in de Ayurveda wordt al duizenden jaren gebruikt voor zijn vele heilzame kwaliteiten. De botanische / Latijnse naam voor Gokshura is Tribulus terrestris, deze plant behoort tot Zygophyllaceae familie. Tribulus wordt voornamelijk ingezet om het urogenitale systeem te ondersteunen. Gokshura verjongt Pitta en kalmeert Vata in het zenuwstelsel. Dit goede harmoniserende kruid is meestal het belangrijkste ingrediënt in nierformules, Gokshura is satvisch van nature en bevordert de helderheid. Als melk afkooksel fungeert het als een sterke afrodisiacum. Het helpt bij zenuwpijn in de rug wanneer het wordt genomen met gember en werkt als een krachtige revitalizer wanneer het genomen wordt met Ashwagandha.

  • Goed voor de nierfunctie en urinewegen.
  • Voor het welbevinden tijdens zwangerschap.

Ingrediënten:

Gokshura (Tribulus terrestris) poeder (Churna).

Dosering en gebruik:

2 maal daags 1 gram met water innemen. Maximaal 3 gram per dag.

Inhoud:

Een verpakking Gokshura Churna (BIO) bevat 100 gram poeder. Uit gecontroleerd Biologische teelt, niet EU-landbouw.

Bevat geen:

Tarwe, gluten, soja, zuivel, ei, vis/schelpdieren, pinda’s of noten. Geen conserveringsmiddelen, kunstmatige smaakstoffen of synthetische kleuren.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gokshura Churna (BIO)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!