Vitamine B12 Vegan

 12,60

Description

Vitamine B12 Vegan Capsules (Clark)

Vitamine B12 Vegan Capsule | Uit onderzoek is gebleken dat bijna een kwart van de ouderen in ons land in meer of mindere mate behoefte heeft aan extra vitamine B12. Een van de oorzaken van Vitamine B12 tekort is gelegen in het feit dat oudere mensen vaak niet in staat zijn om voldoende van deze vitamine op te nemen uit het voedsel. Net zoals de andere Vitamines uit de B-groep zorgt B12 voor de omzetting van calorieën in energie. Vitamine B12 heeft een ondersteunend effect op het zenuwstelsel en het geheugen. Vooral senioren blijven met een goed gehalte Vitamine B12 beter ‘bij de tijd’.

Omdat Vitamine B12 met name voorkomt in dierlijke producten (vlees, eieren, melk) kunnen vegetariërs en veganisten ook behoefte hebben aan extra B12. Dit geldt eveneens voor iedereen die regelmatig alcohol drinkt, rookt of intensief sport.

  • Verbetert het energieniveau: u voelt zich energieker en levenslustiger
  • Stimuleert het geheugen

Samenstelling:

1 tablet bevat 1500 mcg Cyanocobolamine (150000% ADH).

Dosering en gebruik:

1 maal daags 1 capsule. (Voor goede opname van vitamine B12 is het noodzakelijk voldoende Calcium binnen te krijgen). Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Houdt u aan de aanbevolen dosering.

Inhoud:

60 Capsules (Vegan).

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vitamine B12 Vegan”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!