Omega 3 DHA Vegan

 15,37

Description

Omega 3 DHA Vegan – Arctic Blue (Clark)

Omega 3 DHA Vegan/Vegetarisch | Arctic Blue Omega-3 algenolie softgels zijn bedoeld voor vegetariërs, veganisten en vrouwen die zwanger willen worden of zijn of borstvoeding geven (details hier) en voor mensen die vis/visolie willen mijden. Algen zijn rijk aan Omega-3 DHA, het vetzuur dat ook in vette vis en visolie zit. Vis krijgt zijn Omega-3 door het eten van algen. Algenolie wordt gemaakt van gekweekte algen, en zijn hierdoor vrij van verontreinigingen die in wilde vis kunnen voorkomen. Omdat het capsuleomhulsel niet van gelatine is gemaakt maar van zeewierextract, heeft Arctic Blue algenolie het Europese keurmerk van de Vegan Society gekregen.

Arctic Blue algenolie is rijk aan Omega-3 DHA visvetzuren, die goedgekeurde – wetenschappelijk bewezen – gezondheidsclaims heeft voor het goed blijven functioneren van het hart, hersenen en ogen. Natuurlijk doet Omega-3 DHA nog veel meer in je lichaam.

  • 100% plantaardig Omega-3 supplement
  • 100% vrij verontreinigingen uit wilde vis
  • Kleine softgels, gegarandeerd zonder nasmaak
  • Als enige in NL gecertificeerd door Vegan Society

Samenstelling:

1 capsule bevat 450 mg algenolie waarvan 200 mg Omega-3 DHA. De ingrediënten zijn: algenolie, capsuleomhulsel (water, gemodificeerd maiszetmeel, glycerine, carrageen, sorbitol, caramel, beta-caroteen), zonnebloemolie, antioxidant (tocoferolrijk extract, ascorbylpalmitaat), natuurlijk aroma, zonnebloem lecithine.

Dosering en gebruik:

1 maal daags 1 capsule.

Inhoud:

45 capsules (Vegan/Vegetarisch).

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Omega 3 DHA Vegan”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!