Shatavari Ghan

 30,33

Description

Shatavari Ghan | Vrouwentonic

Als een vrouw die bewust wil leven tracht u te doen wat goed voor u is. Gezonde voeding, voldoende beweging. Voor verzorging van uw huid, gezicht en uw haar kiest u het liefst producten die dicht bij de natuur staan, alleen het beste is immers goed genoeg. Kruiden en planten kunnen meer voor uw lichaam doen dan u denkt! Wist u dat er zelfs speciale planten bestaan die lijken voor de vrouw geschapen te zijn. Planten die vrouwen alle ondersteuning geven die zij nodig hebben in de verschillende fase van haar leven. De Shatavari plant is zo’n plant dankzij haar sterk vata-verlagende kwaliteiten.

Deze plant met haar sierlijke slanke blaadjes en lieftallige witte bloemetjes wordt wel ‘het Ginseng voor vrouwen’ genoemd. En dat is niet voor niets: Shatavari kan u kracht geven, helpt de balans in het lichaam, alsook een normale menstruatie en overgang in elke leeftijdsfase. Ook voor wie borstvoeding wil geven is Shatavari aan te bevelen. Deze vrouwenplant kan zowel moeder als kind ondersteuning bieden.

Hoofdingrediënten: Shatavari Ghan

Extract en poeder van Asparagus racemosus (Shatavari).

Bevat geen:
Tarwe, gluten, soja, zuivel, ei, vis/schelpdieren, pinda’s of noten. Geen conserveringsmiddelen, kunstmatige smaakstoffen of synthetische kleuren.

Gebruik:
2 maal daags 1 tablet met water innemen.

Inhoud:
60 Tabletten (vegetarisch) 900mg.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shatavari Ghan”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!