Bilwa SPL

 35,48

Description

Bilwa SPL | Darmstelsel & functie

Bilwa SPL | Deze kruidenformule is bereid met extract van de Bilwa-vrucht. De Bilwa boom groeit in het wild voornamelijk in de Himalaya bossen en is heilig voor de Hindoes, het fruit wordt geofferd aan Heer Shiva (een van de belangrijkste goden van het Hindoeïsme). De eerste beschrijvingen over Bael fruit vindt men in de Yajur Veda. Bael fruit normaliseert vata en kapha en is een spijsverteringstonicum, een eetlustopwekker die tevens helpt de darmfunctie te ondersteunen.

Ingrediënten:

Bevat extract en poeder van: Bilwa (Beal-fruit) Aegle marmelos en Acaciae Gummi.

Bevat geen:

Tarwe, gluten, soja, zuivel, ei, vis/schelpdieren, pinda’s of noten. Geen conserveringsmiddelen, kunstmatige smaakstoffen of synthetische kleuren.

Dosering en gebruik:

2 maal daags 1 tablet (½ uur voor of na het eten) met weinig water innemen. Kinderen halve dosering.

Inhoud:

60 tabletten (vegetarisch/vegan) van 950 mg.

Aanbevolen dosering niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bilwa SPL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!