Ashwagandha

 35,99

Description

Ashwagandha | Vitaliteit & kracht

Ashwagandha is een zeer geconcentreerde formule bestaand uit verwerkt en geactiveerd Ashwaganda extract. Withania somnifera is de Latijnse naam voor Ashwagandha en wordt ook wel de Indiase Ginseng genoemd. Withania somnifera is één van de beste kruiden voor de mamsa (spierdhatu), de majja (beenmergweefsel) en de sukra (zaadweefsel). Werkzaam in de srota’s van de ademhaling, het mannelijk orgaan en het zenuwstelsel. Werkt als rasayana en vajikarana. Withania somnifera werkt dus zowel lichamelijk en mentaal versterkend.

Bevat geen:

Tarwe, gluten, soja, zuivel, ei, vis/schelpdieren, pinda’s of noten. Geen conserveringsmiddelen, kunstmatige smaakstoffen of synthetische kleuren.

Ingrediënten: Ashwagandha

Bevat extract en poeder van: Ashwagandha (Withania somnifera) en Acacia gummi.

Dosering en gebruik:

2 maal daags 1 tablet (½ uur voor of na het eten)

Inhoud:

60 tabletten (vegetarisch/vegan) van 950 mg.

Aanbevolen dosering niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ashwagandha”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!