Amaltas Ghan

 27,25

Description

Amaltas Ghan | Darmfunctie & Spijsvertering

Amaltas (Cassia fistula) in het Nederlands bekend onder de naam Indische goudenregen is een inheemse boom in Zuid-Azië en wordt wijd gevonden in India, Pakistan, Myanmar, Sri Lanka, enz. Cassia fistula is de nationale boom en bloem van Thailand en wordt in de volksmond ook wel de Gouden bloem genoemd. Het is ook de bloem van de staat Kerala in India. Amaltas Ghan kan vanwege haar bittere eigenschappen worden ingezet bij alle Pitta problemen en helpt tevens bij de ondersteuning en reiniging van het spijsverteringskanaal.

Ingrediënten: Amaltas Ghan

Bevat extract en poeder van: Amaltas (Cassia fistula) en Acacia gummi.

Bevat geen:

Tarwe, gluten, soja, zuivel, ei, vis/schelpdieren, pinda’s of noten. Geen conserveringsmiddelen, kunstmatige smaakstoffen of synthetische kleuren.

Dosering en gebruik:

2 maal daags 1 tablet (½ uur voor of na het eten)

Inhoud:

60 tabletten (vegetarisch/vegan) van 950 mg.

Aanbevolen dosering niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Amaltas Ghan”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!