Cystone

 12,95

Description

Nieren en Urinewegen (Cystone)

Cystone | De nieren zorgen samen met het lymfesysteem grotendeels voor de inwendige reiniging en zuivering van het bloed. De afvalproducten van het lichaam gaan samen met het teveel aan water via de beide urineleiders naar de blaas. De kruiden in deze formule zijn goed voor het lymfesysteem, de functies van de nieren als ook de urinewegen. Cystone bevat onder andere de nieren- en blaaskruiden zoals didymocarpus, achyranthes, saxifraga (vochthuishouding), onosma, vernonia en cyperus. Cystone ondersteunt de nierfunctie, zorgt voor een sterke blaas en verkleint de kans op de vorming van nierstenen.

  • Stimuleert de werking van de nieren
  • Helpt afvalstoffen verwijderen
  • Voorkomt nierstenen

Bevat geen:

Tarwe, gluten, soja, zuivel, ei, vis/schelpdieren, pinda’s of noten.

Ingrediënten:

Bevat extract en poeder van: Ingdidymocarpus, Achyranthes aspera, Saxifraga ligulata, onosma, Vernonia cinerea, Cyperus scariosus, Shilajeet en Hajrul Bhasma.

Dosering en gebruik:

In de initale fase 2 tabletten dagelijks, afgebouwd tot 1 tablet dagelijks of zoals aangegeven door de Ayurvedic Practitioner. (Gebruik bij overgevoeligheid, zwangere vrouwen en bij borstvoeding wordt niet geadviseerd).

Inhoud:

100 tabletten (vegetarisch/vegan).

Aanbevolen dosering niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cystone”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!