Sirish Plus

 28,27

Description

Sirish Plus | Huid en Bloed

Sirish plus is een kruidencomplex met kwaliteiten die bloedzuiverend en immuunsysteem ondersteunend kunnen werken. Albizia lebbeck (Shirish) is een zachte maar zeer effectieve bloedzuiveraar en kan worden gebruikt wanneer de behoefte bestaat de huid van binnenuit ondersteuning te geven. Deze formule kan worden gebruikt om ama geleidelijk op te schonen. Sirish kent volgens de Ayurveda ook eigenschappen die heilzaam voor de luchtwegen kunnen zijn. Sirish helpt om vrijer te ademen en alle drie dosha’s te balanceren (een zeldzame kwaliteit onder de kruiden). Er is niets fijners dan een doelmatige ademhaling in de periodes en seizoenen dat het even wat moeilijker gaat. Ook kinderen met gevoelige luchtwegen kunnen deze formule gewoon gebruiken.

Hoofdingrediënten: 

Extract en poeder van: Albizia lebbeck, Azadirachta Indica, Terminalia chebula, Ocimum sanctum, Trifla, Tinospora cordifolia, Indian Barberry, Hemidesmus indicus, Rubia Cardifolia, Trichosanthes dioica en Acaciae gummi.

Bevat geen:
Tarwe, gluten, soja, zuivel, ei, vis/schelpdieren, pinda’s of noten. Geen conserveringsmiddelen, kunstmatige smaakstoffen of synthetische kleuren.

Gebruik:
2 maal daags 1 tablet met water innemen.

Inhoud:
60 Tabletten (vegetarisch) 900mg.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sirish Plus”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!