Dashmool

 35,48

Description

Dashmmool | Vrouwen tonic

Dashmool | Dashmool helpt bij vata-gerelateerde klachten en vaak ook ondefinieerbare vrouwenkwaaltjes. De opwarmende kwaliteiten van Dashmool bedaren ook Kapha. Dashmool voedt en versterkt met de spieren, het lichaam, en kalmeert/versterkt het zenuwstelsel. Deze formule bevordert de goede doorstroming van prana (levenskracht) in het lichaam, verbetert coördinatie en werkt daardoor aardend. Dashmool kan helpen de menstruatie te reguleren en ama uit het lichaam te verwijderen, het kan een natuurlijke gezonde slaap bevorderen en kan helpen bij prikkelbaarheid en geestelijke druk.

Ingrediënten:

Bevat extract en poeder van: Asparagus racemosus, Benincasa hispida, Celastrus paniculatus, Cinnamomum zeylanicum, Convolvulus pluricaulis, Eletaria cardamomum, Gecalcificeerde parels, Mesua ferrea, Myristica fragrans, Withania somnifera. Bewerkt in gecalcificeerde parels en vers sap van Benincasa hispida. Acaciae gummi.

Bevat geen:

Tarwe, gluten, soja, zuivel, ei, vis/schelpdieren, pinda’s of noten. Geen conserveringsmiddelen, kunstmatige smaakstoffen of synthetische kleuren.

Dosering en gebruik:

2 maal daags 1 tot 2 tabletten met een slokje water (½ uur na het eten).

Inhoud:

60 tabletten (vegetarisch/vegan) van 950 mg.

Aanbevolen dosering niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dashmool”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!