Chanderprabha SPL

 35,48

Description

Chanderprabha SPL | Uro-genitaalstelsel (Chandraprabha)

Chanderprabha SPL | Deze Ayurvedische formule is een goede rasayana voor het prostaat en de urinewegen. Het balanceert Doshas en geeft vitaliteit aan het lichaam. Chanderprabha is goed voor de nierfunctie, stimuleert een gezonde werking van de schildklier en heeften gunstige invloed op het suikermetabolisme. Deze eeuwenoude Ayurvedische formule biedt ondersteuning voor de blaasfunctie en de rest van het uro-genitale stelsel bij zowel de man als vrouw. Raadpleeg voor meer informatie altijd eerst uw Ayurvedische arts of Ayurvedic Practioner.

Bevat geen:

Tarwe, gluten, soja, zuivel, ei, vis/schelpdieren, pinda’s of noten. Geen conserveringsmiddelen, kunstmatige smaakstoffen of synthetische kleuren.

Ingrediënten:

Bevat extract en poeder van: Shilajeet (Ashphaltum), Amalaki (Emblica officinalis), Varuna (Crataeva nurvala), Gokshura (Tribulus terrestris) en Acacia senegal.

Dosering en gebruik:

2 maal daags 1 tot 2 tabletten met melk of water innemen (½ uur voor of na het eten).

Inhoud:

60 tabletten (vegetarisch/vegan) van 950 mg.

Aanbevolen dosering niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Chanderprabha SPL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!