PH Correct poeder

 26,54

Description

PH Correct poeder (Dr. Jacob’s)

Ph correct poeder | Een optimale zuurgraad van het lichaam is belangrijk voor het behoud van een goede gezondheid. Een te hoge zuurgraad in het lichaam heeft bijvoorbeeld een ongunstige invloed op het intern milieu als ook de gewrichten. Om de te hoge zuurgraad te corrigeren gebruikt het lichaam mineraalstoffen uit de botten (calcium, kalium en magnesium). Voor een goede botweefsel aanmaak kan het lichaam deze essentiële stoffen niet missen. PH correct poeder is een uitgekiend, natriumvrij mengsel vitamines en mineralen. Onderstaande bestanddelen leveren een wetenschappelijk onderbouwde bijdrage aan de gezondheid en normale lichaamsfuncties:

Zink: zuur-base balans, huid, haren en nagels
Kalium: behoud van een normale bloeddruk, spierfunctie en zenuwstelsel
Natriumarm: instandhouding van een normale bloeddruk
Magnesium: vermindert vermoeidheid, ondersteunt energiestofwisseling, normaal psychisch functioneren, zenuwstelsel, spierfunctie
Calcium, Magnesium en Vitamine D: botten en botten
Vitamine D en zink: immuunsysteem

De dagelijkse dosering van 9 gram (2 maatlepels) komt ruimschoots tegemoet aan de dagelijks benodigde hoeveelheid magnesium en calcium (97%, respectievelijk 69%) en levert ongeveer 75% van de benodigde hoeveelheid kalium.

Samenstelling:

Kaliumcitraat, calciumcitraat, magnesiumcitraat, magnesiumcarbonaat, kiezelaarde, natuurlijk citrusaroma, zinkcitraat, vitamine D3.

Algemene gebruiksaanwijzing:

Los 1-2 maal daags 1 maatlepel (4,5 gram) op in 300 ml water, frisdrank of vruchtensap. Veel drinken. Niet gebruiken bij alkalose, hyperkaliëmie, kaliumsparende diuretica of nierfalen.

  • Natuurlijke 3:2 calcium-magnesium verhouding
  • Kaliumrijk, natriumarm – voor het behoud van een normale bloeddruk
  • Voordelig – slechts 35 cent per portie, geen vulstoffen
  • Milde formule – ontziet maag en darmen, zonder suiker en lactose, zoetstoffen en gluten

Inhoud:

300 gram.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PH Correct poeder”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!