Neem Haarolie (Neemolie)

 12,15

Neem Haarolie (200 ml.)

Neem Haarolie | Al duizenden jaren heeft ieder gezin in India een flesje Neemolie in de medicijnkast staan. En dat is niet zo vreemd wanneer je de therapeutische toepassingen van de olie, vooral op het gebied van huid en haar, kent. Neem Supreme Haarolie is bereid uit de Neemboom (Azadirachta Indica). Neem  is één van de belangrijkste zuiverende plantaardige stoffen in de Ayurvedische Gezondheidsleer. Regelmatig gebruik bevordert een optimale hygiëne van de hoofdhuid.

Neem Haarolie is een zuiver natuurproduct. Het bevat dus geen kunstmatige kleurstoffen, chemische conserveringsmiddelen of petrochemische bestanddelen. Voor de beste resultaten kan Neem Haarolie worden gecombineerd met Neem Supreme Shampoo Tulsi.

Neem Haarolie is bereid uit zaadjes van de Neemboom (Azadirachta indica). Neem is één van de belangrijkste ingrediënten in de Ayurvedische gezondheidsleer. Regelmatig gebruik bevordert de hygiëne van de hoofdhuid. Neemolie kan zowel preventief als in acute situaties worden ingezet. Neemolie is een natuurlijk product. Dit in tegenstelling tot veel andere producten die hun werkzaamheid meestal aan chemische ingrediënten danken.

  • Zuiver en natuurlijk.
  • Ook voor kinderen.

Gebruiksaanwijzing:

Algemene gebruiksaanwijzing: Aanbrengen op nat haar. Licht inmasseren en goed doorkammen. 24 uur laten inwerken. Indien nodig nog twee achtereenvolgende dagen herhalen. Voor de beste resultaten kan het nodig zijn dat ook het haar van de andere gezinsleden met neemolie verzorgd wordt.

Preventief: één tot tweemaal per week in het haar en de hoofdhuid inmasseren. Laten intrekken. Desgewenst uitwassen met een Neem Shampoo.

Bij luizen en neten: Na het inmasseren het haar goed doorkammen met een netenkam. Laat de olie 24 uur in het haar. De behandeling nog 2 achtereenvolgende dagen herhalen om ook de eitjes onschadelijk te maken

Hoofdingrediënten:

Neem seed oil, cybopogon nardus (citronella) oil.

Inhoud:

200 ml.