Mahatarpak

 29,30

Mahatarpak

Hoofdingrediënten:

Mahatarpak bevat extract en poeder van: Boerhavia diffusa (Punarnava), Emblica officinalis (Amalaki), Phyllanthus niruri (Bhumi Amalaki), Swarjika kshara (sodium carbonate) en Gum acacia (Arabische gom).

Bevat geen:

Tarwe, gluten, soja, zuivel, ei, vis/schelpdieren, pinda’s of noten. Geen conserveringsmiddelen, kunstmatige smaakstoffen of synthetische kleuren.

Dosering en gebruik:

2 maal daags 1 tablet voor de maaltijd of vanaf een half uur na de maaltijd. Kinderen halve dosering. Periode van inname 2 tot 5 maanden. Merkbare verbetering treedt op na 1 tot 3 weken.

Inhoud:

60 Tabletten (vegetarisch) van 950mg.

  • Dit Ayurvedische product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden.
  • Heilzame voeding passende bij uw constitutie en een gezonde levensstijl zijn erg belangrijk.
  • Een Ayurvedisch voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
  • Buiten bereik van jonge kinderen houden. 
  • Raadpleeg voor gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
  • Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Mahatarpak | Lever, gal & spijsvertering

Mahatarpak heeft een positieve invloed op de leverstofwisseling en helpt bij de afbraak van stoffen de niet goed zijn voor het lichaam. Als de lever overbelast wordt met toxische stoffen (verkeerde voeding, alcohol, medicijnen en drugs) en deze niet goed in staat is ze op te ruimen wordt de rest van het lichaam overbelast en kan ama zich nestellen in andere weefsels. Deze Ayurvedische formule normaliseert de functies van lever, de galproductie, het galtransport en de galwegen en bevordert de eetlust. Mahatarpak bevordert tevens de darmwerking.