Maha-Narayana Tail

Van diegene die Ayurvedische tradities volgen doen vele dagelijks een zelf-massage bekend als Abhyanga. Maha-Narayan olie is een van oliën die hiervoor uitstekend kan worden gebruikt. De Ayurvedische massage met Maha-Narayan tail kan geest en lichaam versterken. De massage met deze olie heeft een opbeurend effect op de gemoedstoestand en zorgt voor geestelijke veerkracht in sombere tijden en kan verder helpen bij verlies aan vitaliteit en spierkracht. Bijzondere aandacht wordt gegeven aan gebieden met gevoelige gewrichten en spieren, zoals de voeten, knieën, heupen, ellebogen en handen, maar ook aan de rug en nek. Vanwege een breed spectrum aan eigenschappen is deze olie zeer gunstig voor zowel kinderen, volwassenen als ouderen. Na het masseren van de aangedane gebieden wordt het aanbevolen een swedana behandeling te ondergaan voor optimaal resultaat. Massage met Maha-Narayan tail heeft een sterke vata en pitta balancerende werking.

Ingrediënten: Maha-Narayana Tail

Asparagus racemosus, Boerhaavia diffusa, Cassia tora, Cedrus deodara, Desmodium gangeticum, Elettaria cardamomum, Pseudarthria viscida, Ricinus communis, Santalum album, Solanum ferox, Sida retusa, Withania somnifera en koemelk.

Dosering en gebruik

Schud de fles. Het beste resultaat wordt verkregen als de olie een temperatuur van circa 40°C heeft. Als lichaamsmassage met uitzondering van het hoofd. Maha Narayan kan als vasti en oraal worden gebruikt. Niet geschikt als nasla. DE KLEUR VAN DEZE OLIE IS MOEILIJK UIT KLEDING TE VERWIJDEREN.

Inhoud:

100 ml.