Ayurveda in Nederland (en België)

U kunt voor Ayurveda in Nederland bij ons terecht in Den Haag, Rotterdam, Breda, Tilburg, Nijmegen,
Hedel, Amstelveen, voor België betreft dit Antwerpen.

De hoofdvestiging van Ayurvedisch Gezondheidscentrum Nederland (AGN) is gevestigd in Den Haag is bereikbaar voor Den Haag en omstreken (Zoetermeer, Delft en Leiden). Een Ayurvedisch consult- en of afspraak is ook mogelijk in Rotterdam, Breda, Hedel (‘s-Hertogenbosch, Rosmalen, e.o.), Amstelveen (Amsterdam, Haarlem, Zaandam, Purmerend e.o.) en Antwerpen (België).

Wilt u een Ayurvedisch Consult, de basis constitutie laten bepalen of heeft u behoefte aan een Ayurvedische behandeling neem dan contact op met het algemene telefoonnummer voor het maken van een afspraak 070 319 25 46.

Ayurveda Kliniek | AGN
Thijssestraat 16, 2521 ZL
Den Haag, Nederland (Zuid-Holland)
Tel. +31 (0)70 319 25 46
E-mail: info@agn-ayurveda.com
Web: www.agn-ayurveda.com
K.v.K nr.: 27170705

 

Bereikbaarheid Ayurvedisch Gezondheidscentrum Nederland in Den Haag

Met de Auto

Het Ayurvedisch Gezondheidscentrum Nederland in Den Haag is goed bereikbaar vanuit Delft, Zoetermeer, Wassenaar, Leiden, Leidschendam of de regio’s daaromheen. Ga naar www.routenet.nl en toets uw postcode en huisnummer in. Bij gebruik van routeplanner in auto ‘Laakweg 201’ intypen (anders blijft u rondjes rijden) dan komt u bij het schoolplein van de ‘Prins Willem Alexander School’ uit. Aan beide kanten naast de school bevindt zich een steegje dat uitloopt op de Thijssestraat.

Middels het Openbaar vervoer

Komt u met het openbaar vervoer nog steeds geen probleem. Neem de trein naar Den Haag C.S. en van daar Tram 17 richting Oudemansstraat (Uitstappen Halte Oudemanstraat), teruglopen richting Laakkade (rechterkant), Laakweg (Prins Willem Alexanderschool).

Klik hier voor een Routebeschrijving.

Komt u trein aan op Den Haag H.S. dan neemt u van daar Tram 1, 17 of 16 richting Oudemansstraat (Uitstappen Halte Oudemanstraat), teruglopen richting Laakkade (rechterkant), Laakweg (Prins Willem Alexanderschool).

Klik hier voor een Routebeschrijving

Lopen vanaf Station Den Haag Holands Spoor (H.S)

Bent u goed ter been en is ongeveer 8 min. lopen voor u geen probleem. Neem dan de achteruitgang van het station (Haagse Hogeschool) en loop het terein op van de Haagse Hogeschool en ga met de bocht mee naar rechts en loop richting Leegwaterplein. Nu gaat u vervolgens naar links en kijkt u tegen een groot kruispunt aan (leegwaterplein, Neherkade, Slachthuisstraat), steek vervolgens over en nu ziet u een pleintje (Slachthuisplein) loop het pleintje over en dan ziet u onder de koepel de Thijssestraat tussen aan de linkerkant de Prins Willem Alexanderschool en aan de rechterkant het Stadsdeelkantoor Laakhaven). Na 30 meter lopen heeft u uw bestemming bereikt. Nog iets niet duidelijk, kijk dan even op deze Routebeschrijving.
 

Parkeren bij het Ayurvedisch Gezondheidscentrum Nederland in Den Haag

Parkeren bij het Ayurvedisch Gezondheidscentrum in Den Haag is gratis (parkeren aan Laakkade ongeveer 1 min. lopen). Er is ook beperkte parkeergelegenheid achterkant kliniek (Let op! betreft betaald parkeren).
Ayurveda in Nederland

Translate

Winkelmand

Ayurveda Kliniek AGN
Thijssestraat 16
2521 ZL Den Haag
Nederland
Tel.: +31 (0)70 319 2546
info@agn-ayurveda.com
www.agn-ayurveda.com